• Novinky

            • 2 % dane z príjmov

            • Milí rodičia a priatelia školy,

              zákon Vám umožňuje darovať 2 % zo svojich daní z príjmov neziskovej organizácii, ako je aj naše Rodičovské združenie. Tento dar Vás nič nestojí, pretože daň by ste inak odviedli štátu. Vaše 2 % pre nás znamenajú prejavenie dôvery a podporu v rozvíjaní našich aktivít v prospech Vašich detí. Využite možnosť rozhodnúť o Vašich 2%!

              Finančné prostriedky budú použité na:

              ➡️ skvalitnenie výchovno-vzdelávacieho procesu na škole, 

              ➡️ skvalitnenie vybavenia školy. 

              https://oavranov.edupage.org/percenta2/

              Ď A K U J E M E! 

            • Jarné prázdniny

            • Milí študenti a pedagógovia, užite si jarné prázdniny, oddýchnite si a zrelaxujte, aby ste mali veľa tvorivých síl do ďalšieho štúdia.

              Ing. Mária Chrapeková, riaditeľka školy

          • Krajské kolo olympiády v anglickom jazyku
            • Krajské kolo olympiády v anglickom jazyku

            • Srdečne blahoželáme Lucii Hudákovej (IV. B) a Christopherovi Velikému (IV. B) k peknému 5. miestu, ktoré obaja získali na krajskom kole olympiády v anglickom jazyku. Ďakujeme za úspešnú reprezentáciu školy.

              Mgr. Renáta Jakubčinová

          • EKONOMICKÁ OLYMPIÁDA
            • EKONOMICKÁ OLYMPIÁDA

            • Žiaci štvrtého ročníka Obchodnej akadémie sa zúčastnili online školského kola Ekonomickej olympiády. Ekonomická olympiáda je celorepubliková trojkolová súťaž v znalostiach z ekonómie a financií. Jej cieľom je vyhľadávať medzi slovenskými stredoškolákmi nadaných budúcich ekonómov.

              Otázky do súťaže pripravili ekonómovia a odborníci z  Inštitútu ekonomických a spoločenských analýz (INESS), Českej národnej banky a Inštitútu ekonomického vzdelávania (INEV).

              V konkurencii ôsmych tisíc študentov mohli do krajského kola postúpiť iba tí, ktorí splnili náročné kritéria. Cez pomyselné sito úspešnosti sa preklikalo niekoľko stoviek olympionikov, no do krajských kôl postúpilo 348 najlepších súťažiacich. Z našej školy do krajského kola postúpili štyria najúspešnejší študenti:

              Samuel Palenek, Simona Balintová, Antónia Ovšáková  zo IV. A  a Ján Šalata zo IV. B triedy.

              Srdečne blahoželáme a prajeme veľa úspechov a úspešnú reprezentáciu školy v krajskom kole ekonomickej olympiády.

              Ing. Daniela Sabolová

          • Milí deviataci,
            • Milí deviataci,

            • láka vás podnikanie, no neviete ako na to? Chcete sa vyznať vo svete financií? Počas štyroch rokov štúdia vás prevedieme ekonomickým labyrintom, vysvetlíme vám účtovníctvo v kocke, pomôžeme sa vám vyznať v spleti daňových a účtovných zákonov.

              Naša škola už päť desaťročí vzdeláva budúcich ekonómov, podnikateľov, finančníkov, účtovníkov, audítorov, daňových poradcov.

              Jedným z našich úspešných absolventov je aj Ing. Michal Fedor. Inšpirujte sa úspechmi ich rodinnej firmy.

              Tešíme sa na Vás, milí budúci ekonómovia!

              https://www.forbes.sk/zacinali-v-malej-dielni-s-rucnymi-vrtackami-dnes-vyrabaju-laboratoria-na-mieru-do-celeho-sveta/?fbclid=IwAR1ALXcgCe35d7M65xo4SOvt2kstYX1PF2f4gPCA-7rihepTyT4O81vDhG4

            • Neváhajte a študujte u nás!

            • Naši úspešní absolventi sú našou najväčšou pýchou.

              Medzi nich rozhodne patrí aj Ing. Milan Malý, vedúci ekonomického oddelenia Mestského úradu vo Vranove nad Topľou. Na stredoškolské časy si zaspomínali aj Ing. Štefánia Rieglerová, kultúrna referentka mesta Vranov nad Topľou a Mgr. Lívia Godová, redaktorka RTVS Rádia Regina Východ. Veď čo už môže byť lepším dôkazom ako úspešní absolventi.

              Podľa inštitútu INEKO sme najlepšie hodnotená stredná škola vo vranovskom okrese. 

              Neváhajte a študujte u nás! 

          • Oznam pre žiakov IV. ročníka
            • Oznam pre žiakov IV. ročníka

            • Od 8. februára 2021 sa v súlade s Covid automatom a rozhodnutiami epidemiológov môžu žiaci končiacich ročníkov stredných škôl vrátiť k plnohodnotnému prezenčnému vyučovaniu. Na základe uznesenia vlády a vyhlášky ÚVZ bude potrebný negatívny test zamestnancov školy a žiakov IV. ročníka.

              Vyzývame žiakov a zamestnancov školy, aby sa otestovali na mobilných odberných miestach v meste Vranov nad Topľou. Vzhľadom na prebiehajúcu dištančnú formu vyučovania sa môžu testovania zúčastniť v najbližších dňoch. S platnými certifikátmi sa vyučovanie pre žiakov IV. ročníka začne prezenčne 9. februára 2021 podľa platného rozvrhu. Vyučovanie žiakov I. - III. ročníka bude naďalej prebiehať dištančnou formou. 

              Ing. Mária Chrapeková, riaditeľka školy