• Novinky

            • Deň otvorených dverí

            • Milí deviataci,

              ak stále váhate, ktorú strednú školu si vybrať, možno práve Deň otvorených dverí v našej škole vám vaše rozhodovanie uľahčí.

              V piatok 4. marca 2022 vám radi odpovieme na vaše otázky o prijímacom konaní, o štúdiu v našej škole, prevedieme vás priestormi školy, pozriete si otvorené hodiny, oboznámite sa s programom Erasmus+.

              A aby toho nebolo málo, čaká vás beseda s našimi absolventmi, ktorí vás len utvrdia v tom, že študovať na najlepšej vranovskej strednej škole sa oplatí! 

              Vstup cudzím osobám do priestorov školy je povolený po predložení Písomného vyhlásenia o bezpríznakovosti návštevníka a prekrytí horných dýchacích ciest respirátorom FFP2. 

              Tešíme sa Vás! 

            • Lyžiarsky výcvik

            • V dňoch 14. 02. 2022 až 18. 02. 2022 sa prváci Obchodnej akadémie vo Vranove nad Topľou zúčastnili lyžiarskeho výcviku. Žiaci boli ubytovaní v peknom a príjemnom prostredí hotela Villa Siesta v Novom Smokovci. Samotný výcvik prebiehal v dopoludňajších hodinách v lyžiarskom stredisku SKI Strednica – Ždiar pod vedením kvalifikovaných lyžiarskych inštruktorov počas celého týždňa.

              O popoludňajší a večerný program sa denne starali Mgr. Dominik Kahanovský, Ing. Martina Sirníková, Mgr. Lenka Čižmariková a Bc. Ľubomír Ondov, či už prechádzkami v peknom prostredí Nového Smokovca a Tatranskej Lomnice alebo odbornými prednáškami v priestoroch hotela. Navštívili sme aj Múzeum TANAPu v Tatranskej Lomnici a Beliansku jaskyňu v Tatranskej Kotline. Krásne počasie a dobrá nálada sprevádzalo skupinu našich mladých lyžiarov počas celého pobytu v našich veľhorách. Dúfame, že si žiaci z lyžiarskeho výcviku odniesli len tie najkrajšie spomienky.

              Mgr. Dominik Kahanovský

              vedúci LV

            • Darujte 2 % z dane

            • Milí rodičia a priatelia školy,

              zákon Vám umožňuje darovať 2 % zo svojich daní z príjmov neziskovej organizácii, ako je aj naše Rodičovské združenie. Tento dar Vás nič nestojí, pretože daň by ste inak odviedli štátu. Vaše 2 % pre nás znamenajú prejavenie dôvery a podporu v rozvíjaní našich aktivít v prospech Vašich detí. Využite možnosť rozhodnúť o Vašich 2%!

              Finančné prostriedky budú použité na:

               skvalitnenie výchovno-vzdelávacieho procesu na škole, 

               skvalitnenie vybavenia školy. 

              https://oavranov.edupage.org/percenta2/

              Ď A K U J E M E!